St. George Island

St. George Island

St. George Island is een prachtig eiland waar u zeker uw vakantie wilt besteden. Als u wilt zonnen, genieten van de zee en niks doen dan is dit de plek voor u, St. George Island heeft een prachtig strand. U kunt kiezen voor Dr. Julian G. Bruce Saint George Island State Park, dit is een zeer prachtig park met bomen gras en zand. Als u een vuurtoren wilt bezoeken dan kunt u naar de Crooked River lighthouse gaan, de Crooked river lighthouse is een zeer indrukwekkende vuurtoren om te bewonderen.

Voor wandelen en kamperen kunt u naar apalachicola national estuarium een zeer mooi natuurgebied wat zeker waard is om te bezoeken. Voor nog meer strand kunt u naar Cape St George Island State Reserve gaan dit is een natuurreservaat, wanneer u er bent dan zult u ook een scheve vuurtoren vinden die er nog steeds staat. Op het eiland is het ook mogelijk om te vissen, of naar dolfijnen te kijken hiermee moet u zich opgeven. Als u zelf een boot heeft of een bewijs dat u een boot mag huren wees er dan zeker van dat u de juiste papieren bij zich heeft. Surfen is op het eiland ook mogelijk evenals kanoën.

St. George Island is niet zo druk als Miami wat wel fijn hier, hier heeft een groot gebied strand voor uzelf, zonder veel mensen zodat u lekker kunt zonnen en genieten van uw vakantie. Er zijn ook een paar winkels op het eiland te vinden zodat u leuke souvenirs kunt kopen.

Afbeeldingsresultaat voor St. George Island floridaAfbeeldingsresultaat voor st george islandAfbeeldingsresultaat voor st george island

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *